22.9.2014

Random

Tällä postauksella ei oo oikeestaa mitään tiettyä aihetta, aattelin vaa postata joitain random kuvia mitä en oo täällä vielä julkassu :--) Nyt ku sain intistäki vapautuksen, mulla on taas enemmän aikaa valokuvaamiselle ja blogille, joten koitan olla täälläkin taas vähän aktiivisempi :--D19 kommenttia:

 1. Miten sä muokkaat noi kuvat :D ja miten noista taivaskuvista saat tollasia esim. toi 5 kuva?:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. photoshopilla, tässä vähä vaikee alkaa tarkemmin selittämään miten ne on muokattu :--D ai toi venekuvan taivas? mitä ihmeellistä siinä on :o

   Poista
 2. Jeeee! pakko udella miksi vapautus jos ei oo henk. koht. asia? :--) mut jee että oot takas!

  VastaaPoista
 3. Taas kerran aivan upeita kuvia! (: Ja sitten vähän "ohi aiheeen"; oisitko halunnut olla intissä pidempään? :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! :) oishan tuolla ollu iha jännä olla loppuunki asti mutta ei se nyt niin paljoo haittaa vaikka jäikin kesken, aika paljon kerkesin kuitenki nähä sitä menoo. vapaaehtosesti sinne lähin ja oli kyllä arvattavissa että saattaa keskeytyä jossai vaiheessa.

   Poista
 4. Ihan sairaan hienoja kuvia ja muokkaukset hyviä! Kuvaile useamminkin ja eri aiheita, tosi kiva katsella kaikkia kuvia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti! nii mä yritänki kuvata mahollisimman paljon erilaisia juttuja :--) ihmiskuvaus on vaa vähä jääny... XD

   Poista
 5. nää sun kuvat on aina vaan niiiiin upeita! :)

  VastaaPoista
 6. oijoi nää on hienoja as always!!! ja hei, onneks olkoon(?) vapautuksesta XD

  VastaaPoista
 7. Jälleen kerran ihan sairaan upeita kuvia!! Harvoin kuvat herättää mussa kovin voimakkaita tunteita mut nää sun kuvas on aina poikkeus o.o AMAZING!

  VastaaPoista
 8. Moikka! Oon ihailluit jo instagramissa sun ottamia tähtitaivaskuvia!

  Onko sulla mikä linssi käytössä niissä kuvissa? Onko sulla jotain erikois "härveleitä" käytetty noissa vai ihan perus kameravarusteet? Sitten kysyisin vielä valotusaikaa, aukko ja ISO? :) Kiitos jo etukäteen jos jaksat vastata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Käytän yleensä tähtikuvissa Sigman 10mm f/2.8 fisheye linssiä. En käytä mitään seurantalaitteita tai muitakaa härveleitä, että ihan vaan kamera, jalusta ja kaukolaukaisin :--D Mulla monesti vaihtelee noi asetukset, mut jos nyt jotkut tähtikuvaus asetukset pitäis sanoo mitä oon usein käyttäny, niin valotus 50s, f/2.8 ISO-3200. Mut jos en käyttäis fisheye linssiä nii noi tähet luultavasti venyis vähän liikaa tommosella valotusajalla, fisulla se ei näy niin helposti :)

   Poista
 9. Vau, oon ihan sanaton! Noi kuvat on vaan upeita.. :)

  VastaaPoista